Dagens outfit

Gaver!

 

lørdag den 28. januar 2012

Gaver!

I dag har jeg været nede og bruge det gavekort jeg fik til Bahne til min fødselsdag i lørdags. Der var udsalg, som der er alle steder lige nu, men jeg fandt to fine Lene Bjerre lysestager. De var godt nok ikke på udsalg, men har kigget på dem i noget tid, så nu syntes jeg, at de skulle herhjem og stå 🙂
Jeg var lige endnu en gang oppe ved min elskede veninde i Catwalk, som havde sat et par støvler jeg gerne ville have fra til mig.
På vej hjem smuttede jeg lige forbi Kvickly’s salatbar og tog noget med hjem til frokost. Min mor har bestemt at vi skal bestille pizza i aften, fordi min far ikke er hjemme, så jeg tænkte jeg hellere måtte få noget sundt til frokost 😉
Det sidste jeg vil vise jer, er en skjorte fra Second Female som jeg købte i sidste uge. Den har sådan nogen kæmpe store flagermus ærmer, som man næsten drukner i, plus farven er så dyb blå som den er, så der skal ikke ret meget andet flower-power til, når jeg har den på.

I aften skal jeg bare hygge herhjemme, og måske der kommer en god film. Jeg glæder mig vildt meget til i morgen, vi ksal bare vinde guld!
God lørdag til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit