Studentergilde osv.

Studenterkørsel

Overskriften siger vist lidt sig selv. I går lørdag var jeg på studenterkørsel med min dejlige klasse! Vi startede ude ved Line i Daugaard til morgenmad, og derefter var vi ellers på rundtur hjemme hos mange, men dog ikke alle. Der var linet op med alverdens drikkevarer og rigtig meget forskellig god mad alle steder, så vi var ret mætte, da vi til sidst sluttede af i Grejsdalen til aftensmad. Vi var ret trætte de fleste af os, men endte dog alligevel med at tage i byen. Jeg havde stadig mogle drinksbilletter til Tartan pub, så Sara og jeg var igen derinde, og der var så bare endnu flere “gamle” mennesker derinde den her gang.
Her er lidt billeder fra studenterkørsel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag var det så Kirstine fra min klasse der holdt studentergilde, så der var vi også lige ude et smut. Der var som der altid er derude, rigtig god mad, og rigtig meget af det! Lige nu er jeg så mæt, at jeg tror jeg holder pause med at spise i en uge!
I næste uge gælder der Roskilde festival, så der får jeg ikke rigtig tid til at blogge. Vi tager afsted tirsdag morgen og kommer hjem søndag nat. Det er min første gang på Roskilde, og jeg glæder mig rigtig meget, men er også en lille smule bange 🙂 Men det skal nu nok blive godt.
Hav det godt og pas på jer selv!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studentergilde osv.