Fødselsdag

Bytte, bytte købmand

Selvom jeg fik mange virkelig gode gaver, jeg blev meget glad for, havde jeg dog også et par byttere. Den parfume fra Repetto jeg havde fået var jeg ikke helt vild med, så den byttede jeg til en creme fra Lancome i stedet. Jeg fik også en wok, men jeg har en i forvejen, og det krøllejern jeg fik, har jeg også et magen til, min mor havde bare misforstået min ønskeseddel. Så de to ting fik jeg byttet til en vase og et lille fad/skål fra Georg Jensen i Inspiration.

b_085201 2ac494fbc1654265cd536226b7eb8a30_h100w600_width Facet_vase_lille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag