Månedens medarbejder

Dansetræner

Jeg har siden starten af september været dansetræner for en flok piger i et område udenfor Herning som hedder Gullestrup. Det er gennem en organisation der hedder GAME, som arrangerer en masse aktiviteter for de unge som bor der. Det er mest unge med anden etnisk baggrund, og GAME gør meget for at aktivere dem. En af aktiviteterne er street dance en gang om ugen, i to timer, og det er det jeg står for. Det er kun piger der kommer der, alle med anden etnisk baggrund, så det er altid en stor blanding af alle mulige forskellige kulturer. De er alle mellem 14-18 år, så nogle gange kan jeg også godt have mit hyr med at få dem til at høre efter alle sammen på en gang, for de vil alle sammen hundrede forskellige ting og de har alle en mening om hvad vi skal lave og hvad musik vi skal høre. Selvfølgelig lytter jeg til hvad de gerne vil, men det er nu engang mig der bestemmer, ellers går der for meget hønsegård i den. J

Efter træningen får de lov til at lave lige hvad de har lyst til, og høre lige den musik de vil. Min bus går først en halv time efter vi egentlig er færdige, og der er altid nogen af dem, som har lyst til at blive og de hygger sig og danser og spiller bold og render bare rundt og leger.

Derfor bliver det også lidt til nogle lange dage nogle gange, og nogle sene aftener. Jeg er først i Vejle klokken 22 på de dage hvor vi træner, og tit skal jeg jo op og i skole igen om tirsdagen. Nogle mandage har jeg også haft fri, så jeg har skulle tage turen fra Vejle til Herning bare for dansetræningen. Men jeg gør det gerne, for vi har det rigtig sjovt, og jeg er rimelig sikker på at pigerne også har det sjovt. Selvom det er mig der skal lære dem at danse og det er mig der fortæller dem, hvad de skal gøre og hvorfor, så er det i virkeligheden dem, som beriger mit liv på alle mulige måder. Der er så meget livsglæde og så mange forskellige kulturer i den lille hal på en gang, at jeg gladeligt tager turen hver mandag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens medarbejder