Kopenhagen Fur dag #1

Kopenhagen Fur dag #2

Så er jeg hjemme efter dag nummer 2 med skindudstilling og fashionshow. Dagen startede selvfølgelig med et tog der var forsinket i over 25 min. og så en længere diskussion med en forfærdelig ubehjælpsom DSB medarbejder, i og med at toget var så meget forsinket, var jeg jo bange for at jeg ikke kunne nå bussen til messecentret. Men anyways, jeg nåede heldigvis bussen og alt var godt.

I dag har der været tre shows. Indimellem er der bare fritid, så der kan vi gøre hvad vi vil. I dag sad vi egentlig bare og hyggede og snakkede, men i morgen tror jeg at jeg vil gå lidt rundt på messen og se de forskellige stande. Der er selvfølgelig nogen stande, hvor det bare er maskiner og bure osv. men der er også en del af Kopenhagen Furs undermærker, som Kick og Oh, og masser af pels og pelsaccessories.

Men som lovet, fik jeg taget en masse billeder af alle danserne og modellernes outfits. Pigerne på billederne er Charlotte og Claudia som jeg klæder på. Jeg er vild med alle deres outfits, men især den pink jakke Claudia har på til aller sidst synes jeg er så smuk. Ikke at det måske lige var noget jeg ville gå ned af gågaden i, men flot det er den. Der er også den korte, lyserøde jakke som Charlotte har på med hvid nederdel. Den ligner ikke rigtig noget når den bare hænger på bøjlne, men når hun så får den på, og med hendes lange brune ben, er den bare noget helt specielt.

Showet handler om H.C. Andersens eventyr, og pigerne i hvidt skal forestille høns, fra eventyret om en fjer der bliver til fem høns.

1 2 3

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9

 

1 2 3 4

11072398_10153165038023560_1072140173_n

1 2 3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kopenhagen Fur dag #1