Juleaften!

Fødselsdag

Ihh i dag har det været min fødselsdag! Det har været en rigtig hyggelig og god dag, og der er bare så mange der har skrevet og sgat tillykke, både på sms og på facebook, og det er jeg rigtig glad for 🙂 Jeg blev vækket på sengen, med sang og gaver som vi plejer, og så kom min mormor, morfar og moster til morgenkaffe og rundstykker. Til sådan halv middagsmad, halv eftermiddag fik jeg en gædt, min veninde Pernille. Jeg havde faktisk inviteret fem piger, men der var kun en af dem der kunne komme, men vi hyggede også! Jeg havde bagt boller, og så fik vi resterne af kagen fra morgenkaffen.

 

 

Til aften var vi nede på den nye restaurant Flammen og spise. Det er sådan noget buffet noget og det var rigtig lækkert, men vi blev alle sammen ret hurtigt mætte, fordi vi bare har spist så meget hen over julen. Men det er super god mad, og jeg kan klart anbefale den, men man skal helst faste i hvert fald hele dagen, før man tager derned 🙂
Da vi kom hjem, tog vi lige et spil Trivial pursuit. Drengene mod pigerne, og mig og min mor vandt selvfølgelig stort!

 

Jeg har selvfølgelig også fået en masse dejlige gaver idag!
Kan i huske, at jeg havde sagt at jeg var meget skuffet over jeg ikke fik mandlen, fordi det var sådan en god gave? Det fattede min mor åbenbart, for hun havde købt den til mig! Det er sådan et juletilbud, hvor man kan få et kort abonnement på nogle forskellige blade. Så jeg har bestilit 4 numre af Elle 🙂

Det her vedhæng passer til det armbånd, som jeg fik i julegave, om som jeg ikke lige helt har besluttet endnu, om jeg vil beholde. Men vedhænget skal i hvert fald byttes, for jeg er mest til guld.

 

Af min mormor og morfar fik jeg et gavekort til Jysk, som jeg havde ønsket mig, for jeg manglede lige sådan lidt forskelligt. Så der kørte jeg og min lillebror op i eftermiddag, og så var der oven i købet udsalg, så jeg fik to sengesæt, to lagner, tre støt brysterne viskestykker, og en fin lille bordlampe.

 

 

 

  Den her fik jeg af min moster, og hendes piger. Jeg har engang haft den for længe siden, og kunne bare huske at jeg synes den var god, så den kom på min ønskeseddel igen, og jeg huskede helt rigtigt, den er fantastisk!
Jeg fik endelig den flotte marguerit ring, og jeg er så glad for den. Jeg fik den af min mor, far og lillebror, og skal godt nok lige have en størrelse eller to mindre, men synes bare den er så fin. Jeg har halskæden, så nu mangler jeg bare øreringene.

 

Fik også den her radio af min mor, far og lillebror. Synes den er så fin i hvid 🙂

Fik den her af min ene gæst i dag 🙂 Er glad for den, men måske bliver den lige byttet til en anden farve. Den er lidt for rød til mig den her.
I morgen skal jeg ned og bytte jule- og fødselsdagsgaver, og have ordnet negle og bryn. De sidste par dage har jeg nærmest ikke set andet end Sex and the city, som jeg jo fik i julegave. Er total glad for den 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleaften!