Nytårskjole

Laang dag

Puha jeg har haft en lang dag i dag! Selvom jeg havde fri klokken to, hvilket jo egentlig er ret tidligt, så kom jeg først hjem lidt i syv, fordi jeg sad nede ved frisøren i over 3 timer. Det er dælme lang tid at sidde stille, når man hedder Mie, det kan jeg godt love jer! Men jeg fik farvet og klippet mit hår, hvilket det bare trængte til. Det var jo nærmest gået hen og blevet helt gult. Fik også klippet et godt stykke af, og nogle flere etager, for det er alligevel over 6 måneder siden jeg er blevet klippet, så det var pænt slidt 🙂 Men nu har det altså fået sig en ordentlig omgang med afblegning, så nu skal det bare have det rigtig godt. Så jeg gik lige i Kvickly og fandt lidt forskelligt.

Der var lige tre for 100 fra Stuhr, så jeg snuppede lige de her, til når jeg laver krøller. De er gode, fordi krøllerne ikke bliver så stive, som når man fx bruger skum.

Har aldrig prøvet den her før, men tænkte mit hår havde godt af lidt varmebeskyttelse, da jeg næsten føntørrer og/eller glatter det hver dag.

Hårkuren er selvfølgelig ikke lige fra Kvickly, men fra Poul M. Det er hårkur med farve, så den her skulle rigtig gerne tage det sidste af det gule skær, og holde det langt væk fra mig. Brugte også hårkur med farve da jeg var mørkhåret, og synes det virker godt. Den sidste jeg har brugt, var desværre med til at gøre mit hår mere gyldent uden jeg vidste det, og det er jo det jeg helst ikke vil have, men nu har jeg fået det farvet, og nu skulle den her gerne holde det væk!

2 kommentarer

  • Nanna

    Hej smukke!
    Ved godt indlægget er gammelt, men en lille anbefaling hvis du stadig døjer med at det bliver gyldent; Lakme ultra Clair shampoo – har endnu ikke prøvet noget der funger så godt som den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mie Holbech Aaen

      Haha ej du er så sød!
      Men er faktisk gået helt i den anden grøft, og vil gerne have gyldent blond nu. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårskjole