Klar til nytår!

Let the good times roll

Puha, så kom vi ind i det nye år. og jeg skal da lige love for vi fik holdt en fest! Jeg var jo draget helt til Hjørring, for at holde det oppe hos min veninde, så jeg tog derop allerede om fredagen, for at vi havde god tid. Ud over Christina og jeg, kom to af hendes veninde og Christinas mor og spiste. Bagefter kom der ogsp nogle flere piger. Men vi fik lavet rigtig god mad, og lige lidt før klokken 12 pakkede vi en kurv med champagne og glas, og gik op til sådan et udsigtstårn. Så stod vi deroppe da klokken blev 12, og kunne se fyrværkeri ud over hele Hjørring, og fik champagne. Selvom vi var lige ved at blæse væk, var det rigtig flot, og mega hyggeligt! Da vi kom hjem var vi også helt vindblæste i håret og over det hele 🙂
Vi var selvfølgelig også lige et smut i byen,og vi kom først hjem og i seng ved en 7-tiden. Så alt i alt kan man sige det var en ret succesfuldt nytårsfest!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til nytår!