Fredagshygge

TEKO

I mandags startede jeg endelig på TEKO. Jeg skal læse den linje som hedder Purchasing Management Fashion. På dansk, indkøber. I april droppede jeg jo ud af Serviceøkonom, fordi det bare slet ikke var mig, og fordi skolen bare var ringe! Der var slet ikke styr på noget, og det kan jeg slet ikke arbejde med.

Jeg er allerede ret vild med det, og glad for at være der. De første par dage har mest været intro-dage. Vi har haft lidt forskellige oplæg og forelæsninger, men ellers skal vi til at starte med lave et projekt om selvvalgte designere eller brands for lige at komme igang, og for at lære hinanden at kende.

Det er så rart endelig at føle, at man kommer igang med noget man rent faktisk gider og interesserer sig for. I dag har vi fx set dokumentarfilmen “The September Issue” om Anna Wintour og Vogue.  Derudover ser de også gerne, at vi læser diverse modeblade som Vogue og Elle, og det er jo bare faktastisk 🙂 Jeg er helt sikker på, at TEKO er en langt bedre skole end den skole i Vejle, hvor jeg læste serviceøkonom.

Jeg bor dog stadig i Vejle, så jeg pendler frem og tilbage. Det tager en time i tog, så når vi møder fra 8.20-14.40 er det en lidt lang dag og jeg står ret tidligt op. Men jeg har ikke lyst til at flytte lige nu, da jeg stadig er glad for at bo hvor jeg gør. Men når det bare er noget som man synes er værd at stå op for, og tage toget for, så gør det ikke så meget.

Q5R16031 Teko

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagshygge