Kopenhagen Fur dag #4

Kære blog

Jeg ved godt jeg har forsømt bloggen en del her den sidste tid! Men nu er jeg tilbage. Jeg var jo  i Vietnam fra påsken og 14 dage frem, og da jeg kom hjem var der bare en masse ting der lige skulle ordnes og på plads. Bl.a. har jeg haft min telefon sendt ind til brugte iPhones for at sælge den til dem, men de ville ikke give den aftalte pris, og derfor skulle jeg vente på at de sendte den tilbage igen, og havde været uden min telefon en hel uge. Men i dag gik jeg så ned i Telia og fik den ombyttet. Men den får et helt indlæg for sig selv. Jeg tænker at I lige får lidt billeder fra Vietnam i det her indlæg, og så lover jeg at vende tilbage i morgen 🙂

Vi var jo både i syd og nord. Vi startede i nord, i Hanoi hvor vi boede på et rigtig fint hotel. Vi var i Hanoi i ca. 8 dage, hvor vi var på tur hver dag. Vi var på mange virksomhedsbesøg, bl. a. Anne Black, hvor vi selv forsøgte at lave keramik i Bat Trang, som er en hel by med keramik, Garment 10, Mascot. En eftermiddag var vi også ude at køre i sådan nogen lignende cykeltaxa’er, men man kunne kun sidde en i. Det var lidt skræmmende, for trafikken i Vietnam er et kapitel helt for sig selv, og vi sad helt åbent uden nogen form for sele eller noget, midt i det hele. Det var en ret vild oplevelse, for ham der cyklede, kørte jo bare rundt, og flere gange midt ud i kryds hvor jeg bare tænkte nu dør jeg. Det fungerer sådan i Vietnam, at man bare kører eller går, uanset om der er rødt eller ej, og så med kombinationen af, at der er så mange mennesker hele tiden. Men vi lærte da efter et par dage at gå over vejen. Mens vi var i Hanoi var vi oppe i noget der hedder Mai Chau, på weekend-overnatning. Det var så dejligt at komme lidt væk fra det stress-miljø der hele tiden var i Hanoi. Vi var bl.a. på en lang cykeltur, og ude at se en landsby hvor de levede af turisterne ved at sælge alt muligt. Her købte jeg en del ting jeg havde med hjem som gaver. Billederne er fra Mai Chau. Jeg vender stærkt tilbage i morgen med flere billeder fra turen.

IMG_3058 IMG_3051 IMG_3061 IMG_3062 IMG_3064 IMG_3067 IMG_3069 IMG_3070 IMG_3089 IMG_3093 IMG_3096

IMG_3101 IMG_3108 IMG_3129 IMG_3130 IMG_3131

IMG_3059 IMG_3074 IMG_3077

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kopenhagen Fur dag #4