TRAPHOLT Julemarked

PANIK

I fredags ville jeg lige hurtigt lave et lille indlæg, men da jeg tastede hjemmesiden ind, var min blog væk! Den gik bare ind på forsiden af Bloggersdelight og jeg kunne heller ikke logge ind. Jeg skyndte mig at både sende en mail og ringe ind til support, og fortælle dem at min blog var forsvundet (!) men hun kunne berolige mig med, at min blog stadig var i systemet, men de havde bare nogle tekniske problemer. Så i dag kom den op at køre igen, og gudskelov for det.

Det jeg ville have fortalt om i fredags var, at i torsdags i sidste uge var jeg med min far til en “koncert” i Byens hus i Jelling. Det var nogen der hed Stig Møller trio, og var med musik fra min fars tid. Han ville så gerne ud og høre det, men min mor skulle til møde på hendes arbejde, så han spurgte om jeg ikke ville med. Og selvfølgelig ville jeg det! Det var jo mest for min fars skyld, og jeg er helt sikker på han var vild med det. Det var fire “ældre” herrer der spillede, og det var ikke rigtig noget musik jeg kendte, men det spillede meget godt.

IMG_2591 IMG_2592 IMG_2593 IMG_2594 IMG_2595 IMG_2596 IMG_2597

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRAPHOLT Julemarked